I

di Natasha Ilia

I pastrehë

Në rrugë po fle i pastrehë
Oh I shkreti sa merdhin
Trupi i dridhet si purteke
Buzët e faqet nga të ftohtit nxire

Oh,dhjetori një muaj i ftohtë
Shtrojë në asfalt kuti kartoni
E përbuzin mënjanë kthejnë kokën
Njerëz sehir mos bëni po ndihmoni

I vetëm pa miq pa shtëpi pa lek
I mardhur I pakrehur I thinjur
Strukur në qoshe të rrugës si qen
I pangopur me bukë,pa ujë,i urritur

Dikush duhet ti japë dorën
Nuk është kafshë është. NJERI
Se dhe kafshët mirë,i trajtojne
Dashuri sgjen vetem shpirtvogelsi

Tërë jetën punoi pa pushim
Tani ri.ne rrugë i brengosur
Shoqëria.varferia e la në harrim
Pa punë pa shpresë gjysëm.varrosur.!!

N. ILIA. 17,12,2017.!! Ora2:42.

Senzatetto

Sulla strada sto dormendo senza tetto

Oh povero come merdhin

Il corpo trema come purteke

Labbra di pagine da

Oh, dicembre un mese freddo

Asfalto nella scatola di cartone

Il

Le persone non ti aiutano

Da solo senza amici senza casa senza soldi

The Mardhur of gray

Accovacciata nell’angolo della strada come un cane

Famelica con il pane, senza acqua, il

Qualcuno dovrebbe dare la mano.

Non e ‘ un animale. Uomo

Che e gli animali bene, il trajtojne

Amore Sgjen solo shpirtvogelsi

Tutta la vita ha funzionato senza riposo

Ora nuovo. Ne ho abbastanza.

Compagnia. Varferia lo ha lasciato nel perdono.

Nessun lavoro senza speranza. Sepolto.!!

-.. 17,12,2017.!! Ora2:42.