Celler-Adocse

Ingredients:

  • 1 ceba gran
  • 400 ml d’aigua
  • 3 cullerades de flocs de civada
  • 2 talls de pernil

Preparació:

  1. Posem a escalfar l’aigua i mentrestant tallem la ceba, quan l’aigua arrenqui el bull afegim la ceba, deixem coure cinc minuts i afegim els flocs de civada, deixem coure a foc mig durant cinc minuts més, remenant de tant en tant.
  2. Ara només falta triturar amb la batedora.
  3. Si veieu que us ha quedat massa espessa podeu afegir una mica d’aigua.
  4. Rectifiqueu de sal, tenint en compte que posareu el cruixent de pernil.
  5. Per altra banda, tallem un full de paper vegetal a la mida del plat del microones i posem a sobre els talls de pernil sense greix, posem en marxa el microones a màxima potència, el temps no us el puc dir perquè cada microones és un món, és qüestió que anem vigilant perquè no se’ns cremi.
  6. Jo vaig començar…

View original post 46 altre parole